Ligging

Crystal House word gekenmerkt door ons groen engagement. We zorgen voor een aangepaste aanplanting in de vorm van bloemrijk grasland, prairie beplanting, heesters.

De kwalitatieve groenaanleg van de gemeenschappelijke tuin wordt uitgevoerd naar een ontwerp van en in overleg met een landschapsarchitect en de projectontwikkelaar.

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening

Kwalitatieve en betaalbare realisaties kenmerken onze ambities. Crystal House is een combinatie van een stedelijke architectuur met unieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling.

Het project is dan ook op een exclusieve locatie gelegen: kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich in wandelafstand.

Sterke eenheid in architectuur en uitstraling

Aangename gepersonaliseerde woonomgeving

Crystal House bestaat uit 1 penthouse en 16 appartementen gerealiseerd in een mix van kleinere en grote entiteiten, allen voorzien van riante zuidgerichte privé terrassen.

De luxeuze appartementen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote exclusieve raampartijen kan U als bewoner ten volle genieten van de groene tuin en extra veel zonlicht.

De appartementen werden ontworpen met oog voor slimme details, aangevuld met zorg geselecteerde exclusieve materialen en een praktische indeling.

Ontdek het project